Projecte Europeu  AMAC de l’International Organization for Migration (IOM)  de Brussel·les.  

Participació a la reunió del projecte a Lisboa, 23 i 24 de setembre 2009. En aquest Seminarisobre Salut i Immigració “Better Healt for All”  , es varen presentar les conclusions d’aquest projecte que finalitzava i a la vegada es va treballar sobre un nou projecte  de formació amb dimensió europea. 

 

 3ème Congrès de l’AIFRIS Association internationale pour la formation, la recherche et l’intervention sociale.

Hammamet (Tunisia) del 21 al 24 d’abril 2009 

L’Associació agrupa a professionals del treball social de paisos francòfons, organitzat a sobre: Intervention Sociale et Developpement. . Participació amb la presentació de la comunicació Travail Social et Interculturalité: nouvelles réalités, nouveaux défis.

 

Xarxa Intersocia

lAquesta xarxa de professionals de la que formem part, trasllada la seva sèu de Lyon al Líban, fent-se càrrec de la coordinació May Hazad de la Universitat Saint Joseph de Beirut.

  

Centre Minkowska de Paris

Reunions de la Presidenta amb l’equip directiu del Centre –maig i novembre 2009- , per treballar entorn aspectes de la col·laboració conjunta entre les dues entitats.

 

Associació Atlàntida Marroc

Des de la nostra Associació s’han iniciat contactes amb altres institucions interessades a col·laborar amb projectes conjunts:

INAS Institut National d’Action Sociale  de Tànger.

Delegació de  Associació Sociocultural IBN Batuta de Tànger

Centre Jacques Berque, Sciènces humaines et socialesde Rabat

Conseil de la Communauté Marocaine à l’étranger